StoryEditorOCM

GARMINUz dobru glazbu plovidba je ugodnija: Fusion nudi visokokvalitetni zvuk i inovativne značajke

Piše Ž. S.
7. veljače 2022. - 08:58

Kombinirajući nove modele brodskog radija MS-RA60 i MS-RA210 s izborom zvučnika serije EL ili XS, Fusion kompleti izazov su za sve brodovlasnike koji žele unaprijediti razinu iskustva slušanja glazbe.

Za poboljšano iskustvo zabave na brodu, Fusion nudi visokokvalitetni zvuk i inovativne značajke, kao što su Multi-Zone tehnologija, te ugrađeno pojačalo klase D za veću učinkovitost i bolju reprodukciju.

Uređaji MS-RA60 i MS-RA210 nude napredne mogućnosti povezivanja, pružajući nautičarima slobodu kontroliranja glazbe preko Fusion-Link aplikacija za kompatibilne mobilne uređaje i Garmin pametne satove, uz bluetooth tehnologiju za praktičnost bežičnog ažuriranja softvera.

EL i XS serija nautičkih zvučnika imaju robustan dizajn s membranom od ubrizganog polipropilena (IMPP) za kristalno čistu audio reprodukciju, čak i pri velikim glasnoćama. Zvučnici serije EL također imaju plitki dizajn otvorenih konstrukcija košara za povećanu svestranost tijekom instalacije. XS zvučnici imaju aluminijske kupole i glasovnu zavojnicu za glatke gornje frekvencije i povećanu učinkovitost i snagu.

Za dodatnu zaštitu od soli, prašine i UV zračenja zvučnici serije XS su projektirani prema Fusion True-Marine standardu i trogodišnjim jamstvom za potrošače.

Svaki Fusion radio i komplet zvučnika uključuje mrežu zvučnika, antenu i pokrivač za sunce, tako da će nautičari imati sve što im je potrebno. Uz to kupci mogu odabrati dodatne klasične ili sportske opcije kako bi odgovarale jedinstvenom stilu njihova broda.

Navedene uređaje nudi Garmin Hrvatska iz Zagreba, a preporučene maloprodajne cijene su od 2180 do 3640 kn.

Usput rečeno, zahvaljujući brojnim inovacijama sedmu uzastopnu godinu je Garmin proglašen proizvođačem godine od strane Nacionalne udruge nautičke elektronike (NMEA). 

20. travanj 2024 12:25