StoryEditorOCM

SUSTAVI JANKOVIĆI kad zvizdan peče, hladno vino teče: predstavljamo kvalitetne vincoolere za jahte

Piše Promo
31. prosinca 2023. - 14:48

Vlasnici većih plovila, a osobito jahti, vole na brodu imati puni komfor i gušte bez granica. Jedan od potonjih je hladno bijelo vino, koje tako prija kad zvizdan upeče, da i ne spominjemo šampanjac. A da bi temperatura vina bila kakva treba biti, uz dovoljne količine za žednu ekipu na brodu, najbolje je rješenje prikladan vinecooler, odnosno hladnjak za vino.

Vrlo kvalitetne takve brodske hladnjake, s tijelom od tikovine, mahagonija ili hrasta, sa staklenim vratima i preciznim elektroničkim upravljanjem, proizvodi tvrtka Sustavi Janković iz Hrvaca u suradnji s vrhunskom austrijskom stolarijom Prietl iz okoline Graza. Njihovi manji modeli vinecoolera, kapaciteta od 7 do 15 boca vina, stoje od 4800 do 7900 eura + PDV.

Rashladni kompresor je Secop BD 50F ili najnoviji mini kompresor Secop BD45 Nano R600a, iznimne snage i male potrošnje, s tim da oba mogu raditi na brodsku istosmjernu struju od 12 i 24 volta, a ako je prisutna izmjenična struja od 100 do 260 volti, automatski se prebacuju na nju.

Osim spomenutih modela na slici, postoje i veći od 24 boce u tri reda s tri ostakljene površine, obje bočne stranice i vrata. Također je moguće naručiti i vinecooler po mjeri, koji se tada radi unikatno. M. Š.

30. travanj 2024 12:09