StoryEditorOCM
RegijaBRZO REAGIRALI

Policija jutros u 5 zatekla dječaka kako hoda po autocesi. Otac dojurio kada je saznao, dijete je samo izašlo...

Piše VIJESTI SD
16. srpnja 2024. - 21:27

Slovenska policija je oko 5 sati ujutro zatekla dijete s ruksakom na autocesti između čvorova Trebnje i Mirna Peč. Dijete je kazalo da je iz Trebnja ide pješice kod prijatelja u Novo Mesto javlja RTV Slovenije

Kako su izvijestili iz Policijske uprave Novo mesto, vozač osobnog automobila oko 5 sati obavijestio ih je da je primijetio dijete koje hoda po autocesti. Policajci iz Trebnja odmah su reagirali, pretražili područje i između izlaza Trebnje i Mirna Peč primijetili dijete s ruksakom kako hoda uz rub autoceste.

Doveli su ga do postaje gdje im je objasnio da je rano ujutro odlučio iskoristiti slobodan dan i krenuti iz Trebnja u posjet prijatelju u Novo mesto.

Prema riječima policije, roditelji nisu bili svjesni njegovog pothvata da pješači do Novog mesta, a kamoli da je odabrao hodati autocestom.

Obavijestili su zabrinutog oca, koji je odmah došao do postaje i objasnio da je spavao i nije znao da je njegov sin napustio kuću.

- Sve je dobro što se dobro svrši. Zahvaljujemo i pažljivom vozaču koji nas je obavijestio o postupcima mladića i pridonio sigurnom završetku događaja - kazali su. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. kolovoz 2024 05:47