StoryEditorOCM
Crna kronikanemile scene

Svjedoci obračuna Torcide i Armade: ‘Uletjeli su u selo, pokušali ući u kuće, uspjeli smo ih spriječiti‘

Piše Vijesti SD
25. kolovoza 2024. - 22:11

Mirno nedjeljno poslijepodne na čvoru Vrata na autocesti prekinula je tučnjava Armade i Torcide.

Reporter Dnevnika Nove TV pohitao je na mjesto događaja i od očevidaca čuo što se dogodilo uoči gostovanja Hajduka protiv Istre u Supersport HNL-u.

"Ne znamo točno sve, ali znamo da je oko tri poslijepodne Armada i Torcida su se zaustavile na čvoru Vrata i napravili krš i lom. Došli su u selo, u naša dvorišta i objekte, ali to smo uspjeli spriječiti. Trčali su, bacali sve što im je bilo pod rukom, tukli se… Ne znam čemu, ali nije bilo ugodno“, rekla je svjedokinja nemilih događaja za Dnevnik Nove TV.

Podsjetimo, na autocesti Rijeka - Bosiljevo na čvoru Vrata u nedjelju popodne došlo je do tučnjave u kojoj su sudjelovali navijači nogometnih klubova Rijeke i Hajduka, policija je spriječila daljnji sukob, dio sudionika je priveden, a ozlijeđenima se pruža liječnička pomoć.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske izvijestili su da je danas oko 15.30 sati na čvoru Vrata došlo do tučnjave u kojoj je sudjelovalo više osoba.

Prema dosadašnjim saznanjima, u tučnjavi su sudjelovali pripadnici dviju navijačkih skupina, a brzom intervencijom policije spriječen je daljnji sukob i nastanak veće materijalne štete.

Dio sudionika je priveden te se nad njima provodi kriminalističko istraživanje, a ozlijeđenima u tučnjavi pružena je liječnička pomoć.

Policija nastavlja s utvrđivanjem svih relevantnih okolnosti i činjenica te sudionika ovog događaja, naveli su iz policije.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 13:07