Prošlo je tužnih mjesec dana od odlaska našeg voljenog

SMOJE DAMJAN

Ovim putem zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima i znancima što su bili s nama u teškim trenucima i veličanstveno ispratili našeg voljenog na vječni počinak. Posebno hvala obitelji Ljubić i župi Gospe od Pojišana. Ožalošćena obitelj Počivaj u miru Božjem.
Mjesec dana je prošlo kako si otišao u vječnost voljeni

MATE JURJEVIĆ

Dirnuti pažnjom u našim bolnim trenucima zahvaljujemo rodbini, prijateljima, kolegama, susjedima, svećenicima i znancima koji su bili uz nas, za svaki stisak ruke, molitvu, puštenu suzu, cvijeću, na dostojanstvenu ispraćaju našeg voljenog. Hvala liječnicima i medicinskom osoblju odjela Urologije KBC Split – Križine, veliko hvala dr. D. Surjan. Sveta misa služit će se dana 29.II.2020., u crkvi Sv. Mihovila u Kostanju u 17 sati. S ljubavlju koju smrt ne prekida živjet ćeš vječno u našim srcima. Zahvalna djeca s obiteljima. Počivao u miru Božjem.
Mjesec dana je prošlo otkad nas je napustio naš voljeni

NEDILJKO VUGDELIJA

(Nedun)
Hvala svim prijateljima i NK OSK koji su ispratili našeg Nediljka na vječni počinak. Tvoji najmiliji
Dana 27.II.2020.god. navršava se mjesec dana od kako nas je napustila naša voljena

RUŽICA VRANJEŠ

Sjećanje na tebe bolno je, vrijeme što prolazi tužno je ali ljubav prema tebi vječna je. Najiskrenije zahvaljujemo svima koji su dostojanstveno ispratili našu dragu Ružicu. Ovim putem zahvaljujemo djelatnicima onkologije sa doktoricom Ban, med. sestri Ljilji Marinović, osoblju Hitne pomoći Vrgorac. Tvoji najmiliji suprug i djeca s obitelji.
Prošlo je tužnih mjesec dana od kad je prerano otišao naš

TOMISLAV BATURINA

natporučnik HV
Voljeni Tomo prerano si otišao i ostavio neizrecivu bol i prazninu, ali i neizmjerni ponos, snagu i ljubav koja nas drži zajedno. Zahvaljujemo se svima koji su te ispratili dostojanstveno i dirljivo te izrazili svoje sućuti na bilo koji način. Hvala svima koji su s nama dijelili trenutke prevelike boli ali i beskrajnog ponosa što si naš. Tvoja obitelj. Čuvali te anđeli! Sv. Misa služit će se u subotu 29.II.2020. godine u 7.30 sati u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske.
Dana 27.II. navršilo se mjesec dana od smrti našeg voljenog supruga, oca i djeda

ZVONIMIRA BOMBELA

Zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su nam u ovim tužnim trenucima pružili riječi utjehe i sućuti te dostojanstveno ispratili našeg Zvonka na vječni počinak. Zauvijek će ostati u našim srcima i mislima. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN