StoryEditorOCM

1760 vezova u lijepoj našojD-Marin proširio svoju mrežu marina na Tribunj: ‘Riječ je o našoj četvrtoj investiciji u hrvatski turistički sektor‘

23. lipnja 2021. - 12:37

D-Marin grupa proširila je svoju mrežu marina na Marinu Tribunj, četvrtu destinaciju u hrvatskom klasteru i 15. lokaciju u svom portfelju ekskluzivnih nautičkih destinacija na Sredozemlju i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, priopćeno je u srijedu iz te grupe.

Marina Tribunj je mirna boutique marina, koja nudi kompletnu uslugu servisiranja i održavanja plovila, s ukupno 220 morskih i 50 suhih vezova.  Uz restorane i druge sadržaje u destinaciji, gostima će u samoj marini na raspolaganju biti benzinska postaja, tehničke službe i usluge, restorani i smještajni kapaciteti. 

D-Marin grupa time će povećati broj svojih postojećih 1760 vezova u Hrvatskoj, dodaje se u priopćenju.

„Riječ je o našoj četvrtoj investiciji u hrvatski turistički sektor i vjerujemo kako će odlična cestovna i zračna povezanost omogućiti putovanja čak i u najizazovnijim vremenima, a takav pristup, uz vrhunske destinacije, kreira vrlo privlačnu ponudu za naše goste”, kazao je glavni izvršni direktor D-Marina Oliver Dörschuck. 

Direktor Marine Tribunj Tomislav Paškvalin dodao je da je visoki standard usluge njihov prioritet i zajednička misija, a mogućnost plovidbe brojnim destinacijama u Hrvatskoj izvrsna je razvojna prilika za Marinu Tribunj.

19. travanj 2024 16:04