Koji je najbolji riblji restoran u Dalmaciji. Uh, ovo bi pitanje moglo izazvati žestoku raspravu postavite li ga u društvu jer zahtijeva vrlo subjektivan odgovor. Osim toga, ukusi se razlikuju. Pritom, mnogi su svjesno ili nesvjesno pristrani pa će određeni objekt proglasiti najboljim samo zato što se nalazi u njihovom mjestu, jer su u njemu doživjeli određene lijepe uspomene ili jer ga drži netko s kim su "u dobre", donosi Slobodna Dalmacija.
U prilog svemu ovome ide i diskusija koja upravo traje na Instagram profilu poznatog blogera specijaliziranog za travel fotografiju, možda ste već našli na njegove predivne slike naše obale. Poznat je pod korisničkim imenom Timotej, a puno ime mu je Timotej Gošev.
Objavivši snimku iz neimenovanog domaćeg restorana na kojoj konobar filetira i poslužuje primamljiv komad oborite ribe pečene na gradele, zapitao je svoje pratitelje, njih čak 113 tisuća, koji je najbolji riblji restoran u Dalmaciji.
Odgovora ne fali.
Navedeni su kronološkim redoslijedom, kako su pristizali komentari, počevši s najnovijima:
Konoba Adio Mare - Korčula
Vatrica, Vis
Bistro Glorijet, Dubrovnik
Konoba Albert, Korčula
Forty Four Restaurant, Dubrovnik
Leut u Cavtatu
Restoran Dubrovnik Lopud
Rokotin, Cavtat
Bugenvila, Cavtat
Kod Guste, Sukošan
Ttriton, Lastovo
Gastro Mare, Kobaš na Pelješcu
Mediterraneo na Hvaru
King, Baška Voda
Žminjak, Murter
Pagar Korčula
Marco Polo Korčula
Ferol, Vis
Epetium, Stobreč
Gariful, Hvar
Dvor in Primošten
Peper&Choco Korčula