StoryEditorOCM

SAMO NAJBOLJIGrupacija D-Marin odabrala marine u Dalmaciji za dodjelu prestižnih certifikata

Piše Zadarski.hr
19. travnja 2023. - 10:35

D-Marin, grupacija koja upravlja premium marina diljem Mediterana, objavio je da su D-Marin marinama, uključujući D-Marin Borik, D-Marin Dalmacija, D-marin Mandalina i D-Marin Tribunj, dodijeljeni certifikati ISO 45001:2018 i ISO 14001:2015 za vođenje učinkovitog, integriranog sustava upravljanja zdravljem, sigurnošću i okolišem. Time se kompanija približila vlastitom cilju da svojim klijentima ponudi sigurno radno okruženje, sigurne sadržaje za rekreaciju i minimizira utjecaj na okoliš.

Certifikat dodjeljuje RINA, čije usluge certifikacije treće strane pružaju neovisno jamstvo sukladnosti. Organizacija je predana pojednostavljenju složenosti usmjeravanjem na energetsku tranziciju, ciljeve u vezi s očuvanjem okoliša, društvenim i korporativnim upravljanjem te digitalizaciju. Također, promiče zeleni pristup pomorskoj industriji uz snažnu predanost uštedi energije, smanjenju emisija i optimizaciji potrošnje goriva.

„Posvećeni smo stalnom poboljšanju i razvoju s ciljem dodjele i zadržavanja certifikata ISO 14001 i ISO 45001. Želio bih zahvaliti svim našim kolegama na njihovoj kontinuiranoj predanosti tome da D-Marin ispuni uvjete za takvo priznanje, koje dodjeljuje neovisno vanjsko tijelo RINA. To je bilo moguće samo uz odlučnost i snažnu potporu svih članova timova u svim našim marinama. Čvrsto sam uvjeren da ćemo zajedno postići još mnogo ovakvih ključnih uspjeha sa zajedničkim ciljem rasta društva uz podršku našeg tima strastvenih stručnjaka”,istaknuo je Areti Priovolou, službenik za zdravlje, sigurnost i okoliš u D-Marin.

Standardi D-Marina u pogledu ZZSZ-a (Zaštite zdravlja, sigurnost i zaštita okoliša) izraženi su kroz učinkovitu internu komunikaciju, opsežnu obuku, operativnu učinkovitost, pristup usmjeren na kupca, angažman zaposlenika i usvajanje inovativnih rješenja, uključujući nedavnu kupnju udjela u društvima Sense4Boat i Jellyfishbot radi poboljšanja svoje digitalne ponude. Sve te prakse omogućuju mreži premium marina u portfelju D-Marina isporuku učinkovitih operacija i pružanje obogaćenog iskustva plovidbe svojim klijentima uz zadovoljstvo svih dionika.

D-Marin – grupacija premium marina – društvo je osnovano 2003. sa sjedištem u Grčkoj. Upravlja s 20 marina u Grčkoj, Turskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Crnoj Gori,

Hrvatskoj, Italiji i Španjolskoj, s ukupno više od 10.000 vezova i objekata na suhom doku, gdje se može smjestiti više od 2000 plovila. Društvo D-Marin posvećeno je pružanju bogatog iskustva vožnje jahtama svojim privatnim korisnicima i poslovnim partnerima kroz usluge vrhunskih standarda i najviše razine uslužnosti.

04. svibanj 2024 20:26