StoryEditorOCM

edukacijaRonilački klub Split otvara grupu za podvodne ribolovce: pripreme za ljetnu sezonu već počinju!

Piše M.I.
7. prosinca 2022. - 10:49

Ronilački klub Split priprema zanimljivu edukaciju za sve zainteresirane: otvara grupu podvodnih ribolovaca i ronioca na dah.

Grupa kreće s treninzima od siječnja, a termini su ponedjeljkom i petkom od 17.30 do 19 sati.

- Grupa neće biti natjecateljskog karaktera, no cilj nam je obučiti i pripremiti sve one koji se žele baviti podvodnih ribolovom, kako bi ljetnu sezonu dočekali u punoj kondiciji, te ronili sigurno i time sačuvali zdravlje i život. U klubu posebice radimo s roniocima na dah koji se pripremaju za natjecanja - kazao nam je trener Damir Petrić kojem se može prijaviti za grupu podvodnih ribolovaca na broj: 091 602 0201.

Inače, Ronilački klub Split osnovan je 2015. godine, a nastao je iz Kluba športskih ribolovaca Split, jednog od najstarijeg ronilačkog kluba u Hrvatskoj. Sjedište kluba je na adresi Lučica 4 u Splitu.

RK klub Split je član ronilačke asocijacije AIDA International i HRS Hrvatskog ronilačkog saveza koji je punopravni član svjetske ronilačke federacije CMAS. Djelokrug aktivnosti kojima se klub bavi vrlo je širok: edukacija ronilaca kroz tečajeve ronjenja, organizacija ronilačkih izleta na udaljene lokacije, treninzi u dubinskom ronjenju na dah, organizacija športskih natjecanja, organiziranje i sudjelovanje u ekološkim akcijama čišćenja podmorja.

18. travanj 2024 12:52