StoryEditorOCM

sretan rođendan!Moto-Nautika proslavila 20 godina postojanja, donosimo djelić atmosfere sa svečanosti

Piše OM
14. lipnja 2024. - 09:59

Tvrtka Moto-Nautika ove je godine proslavila dvadesetu godišnjicu postojanja, što predstavlja važnu prekretnicu u njezinoj povijesti i priliku za promišljanje o razvoju, rastu i inovacijama koje su je dovele do današnjeg uspjeha.

Moto-Nautika započela je s poslovanjem 2004. godine kao mala tvrtka usmjerena na servisne usluge. Prvi koraci napravljeni su u garaži od 25 četvornih metara u Framu. Unatoč skromnim počecima, tvrtka je brzo rasla i 2008. otvorila svoj prvi izložbeni prostor od 1000 četvornih metara. Ovaj salon nije bio samo mjesto servisa i prodaje, već simbol rasta i razvoja.

Moto-Nautika je 2011. godine počela zastupati brodove marke Grand, što je omogućilo širenje na tržišta bivše Jugoslavije, od Slovenije do Albanije. Partnerstvo s talijanskim brodovima Ranieri International omogućilo je daljnje širenje tvrtke na slovensko, hrvatsko i srpsko tržište.

Tvrtka je svoj vrhunac uspjeha doživjela 2018. godine otvaranjem novog, modernijeg izložbenog prostora koji se prostire na 3000 četvornih metara unutarnjeg prostora. Ovaj salon nudi savršeno iskustvo za sve ljubitelje motocikla i nautike.

image
Moto-Nautika

Showroom Moto-Nautice, koji spaja strast i stručnost, nudi posjetiteljima mogućnost razgledavanja više od 100 plovila tijekom cijele godine. Kao generalni uvoznik za Ranieri International, GRAND, Yamahu, Ranieri International, Sessa Marine, Zar Formenti i Zar Mini, Moto-Nautika ne djeluje samo kao distribucijski centar, već i kao ključni igrač u distribuciji plovila diljem bivše Jugoslavije. zemljama.

Proslava 20. obljetnice

Svečanost dvadesetogodišnjice tvrtke održana je u njihovom salonu Miklavž, a započela je pozdravnim riječima koordinatorice manifestacije koja je istaknula dug i uspješan put tvrtke od 2004. godine.

Osnivači tvrtke Zoran Resnik i Lea Pučko Resnik u svojim su govorima izrazili zahvalnost na podršci kupaca i partnera te podijelili neke ključne trenutke iz povijesti tvrtke. Na pozornici im se pridružio i načelnik Općine Miklavž mag. Egon Repnik, te Simon Marčič, slovenski motociklist koji je poznat po nastupima na reliju Dakar.

image
Moto-Nautika

Događaj je uključivao i video prezentaciju povijesti tvrtke te iznenađenje - SixPack Čukur sa svojim Hangover ladies, koji su na scenu "stigli" jednim od prestižnih plovila marke Grand.

Budućnost Moto-Nautike

Moto-Nautika se sa zadovoljstvom osvrće na put koji je bio pun izazova i nagrada i veseli se budućnosti. Tvrtka ostaje predana inovacijama, kvaliteti i zadovoljstvu kupaca dok nastavlja širiti svoj utjecaj u motociklističkom i nautičkom svijetu. Povodom ove važne obljetnice Moto-Nautika zahvaljuje svima koji su bili dio njihove priče te poziva nove i postojeće kupce da nastave ovaj uspješan put s njima

image
Moto-Nautika
image
Moto-Nautika
image
Moto-Nautika
image
Moto-Nautika
image
Moto-Nautika
image
Moto-Nautika
image
Moto-Nautika
image
Moto-Nautika
14. lipanj 2024 10:17