StoryEditorOCM

JATSUIVolite ribolov, ali ne želite žuljeve i izbodene ruke? Ovo su sjajne rukavice za tri godišnja doba

Piše Promo
24. svibnja 2023. - 09:18

Ribolov je rijetko kada nježna i bezopasna disciplina, pogotovo za ruke koje su u pravilu izložene čestim fizičkim povredama, od kontakta s oštrim bodljama kojima je naoružana većina riba pa do kontakta s materijalima koji s lakoćom mogu posjeći i najgrublju ribarsku ruku kakav je slučaj, primjerice, s većinom ribolovnih struna.

Osim toga, u situacijama u kojima je sve mokro i klizavo protuklizna gumena površina itekako dobro dođe.

Upravo je zato kaštelanska prodavaonica brodske i ribolovne opreme Fish& Boat svoju ponudu obogatila ribolovnim rukavicama ‘3 Season Gloves‘ koje potpisuje Jatsui.

Riječ je o crveno-crnim ribarskim rukavicama i to u dvije verzije. Kod prve su prva tri prsta otvorena, a kod druge su svi prsti otvoreni, a što omogućuje nesmetan kontakt s ješkom i najfinijim priborom.

INFO:

Fish & Boat
Tel. 021/275 231
www.fishboat.hr

Rukavice su na dodirnim površinama izrađene od protukliznog materijala tako da omogućuju čvrst hvat, ma koliko pribor ili lovina bili klizavi ili mokri.

Ove su rukavice vodonepropusne i dišuće tako da ruka u njima ostaje suha zbog čega ih i nazivaju rukavicama za tri godišnja doba.

I premda ulazimo u topliji dio godine, ovakve su rukavice, naravno, ako želite izbjeći žuljeve i hrapave dlanove, neophodno pomagalo u većini spinnerskih kao i u svim jiggerskim i big game fishing disciplinama.

Ove praktične ribolovne rukavice suvremenog dizajna možete kupiti u prodavaonici Fish& Boat po cijeni od 9 eura. Boris Bulić/MAX FISHING

image

Slobodni prsti omogućuju nesmetano rukovanje

image

Dvobojne rukavice za ribolov bez žuljeva

image

Versija s pet ogoljenih prstiju

image

Unutarnja strana rukavica je protuklizna

image

Vanjska strana rukavica je dišuća

image

Tijesno prijanjanje omogućuje savršen ‘grip‘

03. svibanj 2024 07:11