StoryEditorOCM

MIKADO BLACK CRYSTALTražite spinnersku rolu koja se ne kvari i koja traje puno duže od onih koje ste imali i probali?

Piše Boris Bulić/MAX FISHING
26. veljače 2023. - 08:57

Zadarska tvrtka Pescatore se brine za svoje korisnike na najbolji i zapravo jedini prihvatljivi način, osiguravajući dostupnost najkvalitetnijih proizvoda.

A jedan od takvih hi-tech proizvoda je definitivno Mikado Black Crystal spinnerska rola koja. najjednostavnije rečeno, nema slabih točaka.

Sve je na njoj napravljeno da traje bez grešaka i kvarova.

Nevjerojatno izdržljivo i jako kućište ove role je izrađeno od duraluminija dok je pogonski mehanizam izrađen od najčvršćeg durala.

Ležajevi su keramički, kočnica opremljen multi-disc kočionim pločicama smještenima u iznimno laganom aluminijskom kalemu koji je zahvaljujući perforacijama po obodu još lakši od uobičajenog, a što je definitivno posebna garancija dugovječnosti.

INFO:

Pescatore
Tel. 091-364-0078
pescatoreveleprodaja@gmail.com

Black Crystal rola je opremljena s 4 kuglična i jednim nepovratnim ležajem, ima prijenosni omjer od 1:5,0, kočnicu kočione snage od 7 do 10 kilograma što ovisi o odabranom modelu, odnosno veličini role pri čemu je teška tek 280 grama.

U ponudi su modeli Black Crystal 3005FD kapaciteta 100 metara 0,33 milimetarske strune  po cijeni od 91,60 eura te Black Crystal 4005FD kapaciteta 110 metara 0,37 milimetarske strune po cijeni od 93,80 eura.

Posebno je zanimljiv, i za sve buduće vlasnike iznimno važan detalj, da uz ove role ide i jamstvo od dvije godine čime definitivno ulaze u best buy ponudu. 

Ove jedinstvene role možete naći u ponudi tvrtke Pescatore.

image

Kočnica je prednja i lako dostupna

image

Roller besprijekorno vodi strunu

image

Kalem je maksimalno rasterećen

image

Pogonska ručica je egonomski dorađena

image

Osovina i mehanizam su izrađeni od posebno biranih i trajnih materijala

 

19. travanj 2024 02:44