StoryEditorOCM

GARMINSavršena slika riba i dna do 300 metara dubine: predstavljamo sondu Panoptix PS70-TH

Piše Promo
26. lipnja 2024. - 09:43

Ako ste pasionirani dubinski ribolovac i želite vrhunskog pomoćnika u toj aktivnosti, tada je Garminova sonda za montiranje kroz trup Panoptix PS70-TH LiveVu down pravi izbor. Izrađena je od inoksa, a napaja se putem sonara Garmin RapidReturn koji omogućuje prikaz u stvarnom vremenu do 300 metara ispod površine. Ovaj napredni sonar šalje više istovremenih signala kroz stupac mora, što rezultira savršenim prikazom stanja ispod površine i u vrlo dubokom moru, a to je ribolovcima ključno. Tako, primjerice, mogu u stvarnom vremenu vidjeti malu ribu koja služi kao mamac, te se usredotočiti na velike ribe.

Široki kut snopa od 120 stupnjeva pokriva veliku vodenu površinu. Istodobno, dobivate oštre i jasne prikaze ribe u luku, uz odlično razdvajanje ciljeva ispod plovila. Također i tradicionalnu podjelu sonara u tri smjera, koja na lako razumljivom, tradicionalnom prikazu daje uočene rezultate s lijeve i desne strane, kao i ciljeve izravno ispod plovila. Pritom možete podesiti kutove snopa kako biste precizno ugodili tri stupca podataka sonara.

Tehnologija skeniranja Historical pomaže pronaći ribu i izraditi kartu morskoga dna dok je plovilo u pokretu. Pritom daje 3D prikaz cijelog prijeđenog poteza od dna do površine, kao i sve ribe koje se nalaze u njemu. Sonda Panoptix PS70-TH prikazuje najmanje 10 sličica u sekundi, daleko najbrže od sličnih na tržištu, što rezultira bržim povratnim signalom sonara. Unutarnji senzor stabilizira, pak, povratni signal sonara, pa imate čist pregled čak i na uzburkanom moru. Sonda je izrađena od nehrđajućeg čelika, a njezin blok za zaglađivanje omogućuje kutove trupa od 0 do 20 stupnjeva. Opcionalni blok za zaglađivanje može izdržati velike radne brzine te odolijeva zahtjevnim uvjetima na pučini. Ovu iznimno naprednu sondu tvrtka Garmin Hrvatska u svome webshopu prodaje za 5999,99 eura. M.Š.

28. lipanj 2024 12:01