StoryEditorOCM

bauhausProfi DTD osti za podvodne puške: namijenjene su za lov ugora, murina i svega što zahtijeva kvalitetniji prostrjel

Piše Promo
8. kolovoza 2023. - 10:59

Bauhaus je spreman za ljeto po svim osnovama, a posebno raduje činjenica da se u ponudi ovog mega trgovinskog centra nalazi i bogata ponuda ribolovnog pribora.

Tako se između ostalog ribolovnog pribora mogu pronaći i osti za podvodnu pušku našeg renomiranog proizvođača ribolovnog pribora, tvrtke DTD iz Dugog Rata.

Riječ je ostima s pet zubaca promjera 5 milimetara koje su izrađene tako da traju.

Čelik od kojeg su zupci izrađeni je posebno kaljen na zateznu čvrstoću 1320 N/mm², odnosno 42 HRC,  što znači da se sigurno neće slomiti ni zatupiti nakon prvog ‘susreta‘ s kamenom, a što je  čest slučaj s mnogim sličnim proizvodima. 

Navoj je na ovim ostima M7, a plastika u koju su zupci ‘utopljeni‘ iznimno je otporna tako da nema straha od loma, neželjenog pucanja ili bilo kakvog habanja.

INFO:

Bauhaus Zagreb
Tel. 0800 4411
Mail: podrska@bauhaus.hr
www.bauhaus.hr

Ove su osti namijenjene ponajprije za lov iz veće blizine, poput klasičnog ruparenja gdje su na meti ugori, murine, ali i šarzi kao i sipe i sve što zahtijeva kvalitetniji prostrjel.

Naravno, obavezno valja naglasiti da je s ovakvim alatom ribu općenito puno lakše pogoditi nego primjerice, s klasičnim harpunom.

A otvori za natezanje puške, odnosno strijele su dovoljno veliki i za najdeblje prste tako da je rukovanje s ovim ostima krajnje jednostavno.

Cijena ovih ostiju je 11 eura. Boris Bulić/Max Fishing

image

S ovim ostima nema promašaja

 

03. svibanj 2024 07:45