StoryEditorOCM

Needlefish Pulse Tail 3DOva Savageova varalica najvjernije od svih imitacija oponaša izgled i kretnje iglice, a osim za panulavanje, može se koristiti za spinning i vertical jigging

Piše Š. D.
5. lipnja 2022. - 11:53

Naši lovci na najkrupnije trofeje još uvijek naradije mamče iglicu. No nju je ponekad teško pribaviti, pa mnogi od njih u rezervi imaju umjetne, najradije Needlefish Pulse Tail 3D tvrtke Savage, jer ona najvjernije od svih imitacija oponaša izgled i kretnje iglice.

Realistični izgled varalice postignut je tako što se odmah nakon ulova riba 3D skenira, te od tih skenova oblikuju realistične varalice.

Kretnje iglice varalici daje jedinstveno oblikovani rep. Prednji dio varalice je metalni, a u njemu je jaka udica od nehrđajućeg čelika, dok je tijelo od silikonske plastike.

Ovisno o dužini tijela i težini glave, osim za panulavanje varalica se može koristiti za spinning s obale i plovila, te vertical jigging ribolov.

Ova izvanredna varalica dostupna je u zadarskoj prodavaonici Mikeli trade u veličinama od 14, 18, 23 i 30 cm, po cijeni od 61,35 do 146,11 kuna, za komplet koji čine jedna kompletna varalica i jedno pričuvno tijelo. 

17. travanj 2024 01:14