StoryEditorOCM

BAUHAUSMorske avanture u brodici iz torbe: predstavljamo praktični kajak Hydro Force Ventura

Piše Promo
14. travnja 2024. - 10:35

Polako se bliže topliji proljetni dani, pa boravak uz more i na moru postaje sve ugodniji i poželjniji. No u dinamičnom vremenu u kojem živimo sve je manje poželjno biti statičan, osobito mladima, ali i svima koji vole aktivnost. Sjediti na plaži i gledati pučinu njima brzo dosadi, pa za pravi gušt valja smisliti neku zanimljivu razonodu. Jedna od takvih svakako je sjesti u kajak i zaveslati. Em je rekreativna, em je poseban užitak s mora gledati obalu zaveslajima birajući udaljenost.

Za takvu aktivnu razonodu kao stvoren je kajak na napuhivanje Hydro Force Ventura. Težak je samo 11 kilograma, ima tri zračne komore i torbu u koju se složi i lako prenosi. Napuhan je dug 280 cm, te je namijenjen za jednu osobu težine do 130 kg, što znači i mogućnost ukrcaja lakše odrasle osobe i djeteta. U kompletu se dobiju i sklopivo veslo, podesivo sjedalo, pramčani spremnik za odlaganje stvari dok se plovi, set za popravak i dvofunkcijska ručna pumpa. Sve što trebate.

Kajak je izrađen od čvrstog vinila, koji pruža sigurnost jer je otporan na sunce, morsku vodu i naftne derivate. Struktura trupa prilagođava se putnicima, a dvije peraje omogućuju stabilniju plovidbu. Jednostavan za korištenje i transport, a tako praktično složen, Ventura svakome omogućuje avanturu i užitak, kako osobama bez prethodnog iskustva u veslanju u kajaku tako i iskusnim veslačima.

Ovaj simpatičan i kvalitetan kajak može se kupiti na nautičkim odjelima trgovačkih centara Bauhaus i putem njihova webshopa po prihvatljivoj cijeni od 150 eura. M. Š.

28. travanj 2024 14:22