StoryEditorOCM

Fusion EntertainmentDiskoteka na valovima: novi Garminov stereouređaj pruža vrhunsku zabavu po pristupačnoj cijeni s novim modernim dizajnom

Piše Ž. S.
2. kolovoza 2021. - 10:00

Novi MS-RA60 stereouređaj iz Garminovog brenda Fusion Entertainment pruža nautičarima visokokvalitetno iskustvo zabave na brodu po pristupačnoj cijeni s novim modernim dizajnom. MS-RA60 je najnovije rješenje iz Fusiona za vlasnike plovila koji žele potpuno opremljen stereo uređaj koji odgovara stilu i veličini njihovog broda.

Dizajniran je da poboljša iskustvo svake minute provedene na moru, a njegove moderne funkcije jamačno nikoga neće ostaviti ravnodušnim, ističu iz Fusiona.

Naime, MS-RA60 ima ugrađeni Digital Audio Broadcasting (DAB) tuner koji nudi pristup širem rasponu radio stanica uz manje smetnji. Nezamislivo bi bilo da ovaj uređaj nema bežičnu povezivost, stoga se glazba na njemu može puštati preko Bluetootha (do 10 m udaljenosti) i kontrolirati putem Fusion-Link aplikacije.

Valja spomenuti tehnologiju Multizone što omogućuje kontrolu jačine zvuka za dvije neovisne zvučne zone na brodu. Također je moguća bežična kontrola glazbe putem kompatibilnih pametnih satova (Garmin quatix 6 serija) ili na daljinu preko ručnog daljinskog upravljača ARX70. Stereouređaj ima moderan dizajn i ekran koji se ne magli, a podaci na njemu su čitljivi i na danjem svjetlu.

Otporan je na vremenske uvjete prema IPX6 i IPX7 standardima, što znači da je zaštićen od soli, magle, UV, prašine itd, dok njegovo pojačalo klase D (snaga 4 x 45W max 4 ohma) napaja do četiri zvučnika na brodu MS-RA60.

Teži 316 grama i s modernim dizajnom se odlično uklapa u stil bilo kojeg plovila, istovremeno nastavljajući pružati najbolje od Fusion tehnologije za neusporedivo iskustvo zabave na brodu, kažu proizvođači.

Zahvaljujući ugrađenom DAB tuneru, prvom za Fusion stereouređaje, nautičari mogu birati između više frekvencija od AM ili FM radija, što znači da nema više zamornog podešavanja za pristup željenoj radio postaji.

Nautičari također mogu provoditi bežično ažuriranje softvera s kompatibilnih pametnih uređaja putem Bluetooth veze.

Fusion MS-RA60 će uskoro nuditi Garmin Hrvatska iz Zagreba po maloprodajnoj preporučenoj cijeni od 250 eura.

Usput kažimo da brodovima koji trenutno imaju Fusion MS-RA55, novi MS-RA60 odlično pristaje na istu poziciju i lako ga je ugraditi. 

26. travanj 2024 05:48