![<p>”Fantažija” po odabiru gostiju davno usidrila na sam vrh ljestvice najboljih splitskih restorana</p>](https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/06/19/o_27382942_1024.jpg)
Iako otvoren u svibnju ove godine, dubrovački restoran "Pantarul", smješten u Lapadu, vrlo brzo je zaslužio epitet "it" mjesta za gastronomske užitke. Hvali se vrhunska hrana, opuštena atmosfera, izvrsna vinska lista, a ponajviše pristojne cijene.
Potvrđuje to i knjiga rezervacija, puna za nekoliko idućih dana. Sve to prepoznato je i na popularnoj internetskoj stranici Trip Advisor, na kojoj je "Pantarul" dobio izvrsne kritike.
Ovaj šarmantni restoran vrlo je brzo osvojio i domaće stanovništvo, a knjiga rezervacija, zadovoljno navode vlasnici Milan Vasić, Đuro Šiljug i Ana-Marija Bujić, poznata po hvaljenom gastroblogu "Da mi je nešto slatko", puna je danima unaprijed.
Jelovnik prati ritam sezone, a osmišljava ga chef Zoran Ožegović, koji za svoje goste bira samo najbolj...
Potvrđuje to i knjiga rezervacija, puna za nekoliko idućih dana. Sve to prepoznato je i na popularnoj internetskoj stranici Trip Advisor, na kojoj je "Pantarul" dobio izvrsne kritike.
Ovaj šarmantni restoran vrlo je brzo osvojio i domaće stanovništvo, a knjiga rezervacija, zadovoljno navode vlasnici Milan Vasić, Đuro Šiljug i Ana-Marija Bujić, poznata po hvaljenom gastroblogu "Da mi je nešto slatko", puna je danima unaprijed.
Jelovnik prati ritam sezone, a osmišljava ga chef Zoran Ožegović, koji za svoje goste bira samo najbolj...