StoryEditorOCM
Hranadetoksikacija na čekanju

Ostala vam je hrpa spize od blagdana? Ne očajavajte, i definitivno je ne bacajte: donosimo pregršt recepata za hranu koja se 'kiseli' u frižideru

2. siječnja 2020. - 20:36
duje 1

Ostavili smo iza sebe Božić i Novu godinu, fešte, kolektivne zabave i druženja, poslovne domjenke, pune stolove blagdanskih jestivih izazova.

Novu je većina nas dočekala s nekoliko kilograma viška i čvrstim obećanjem kako ćemo od 1. siječnja, ili makar s prvim idućim ponedjeljkom, startati s radikalnom dijetom.

Ali prije toga nas čeka još podosta ostataka s bogatog stola - odojci, sarme, fažol, pečena kalorična mesna artiljerija i brdo kolača, sve te blagodati preostale nakon blagdanskih prekuhavanja.

Nedavno je u Slobodnoj Dalmaciji objavljen članak Linde Perić u kojemu autorica podsjeća na to da tone pripremljene, a nepojedene hrane ili, pak, neiskorištenih namirnica završavaju u smeću nakon svih većih blagdana, pa se očekivalo da će tako biti i ovoga Božića...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. studeni 2024 01:46