StoryEditorOCM
Svijethrabri ljudi na redditu

Mladi Ukrajinac dirnuo pratitelje na društvenoj mreži: ‘Bio sam kukavica cijelog života, ali ovo sada postaje osobno. Ne želim pobjeći. J**eš to‘

Piše PSD
27. veljače 2022. - 16:49
Onda se, kao što sam rekao u svom prethodnom postu, pridružujem vojsci, napisao je mladi Ukrajinac na Redditu i ganuo mnoge (ilustracija)Aris Messinis/AFP

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski proglasio je opću mobilizaciju, što znači da se svi vojno sposobni trebaju javiti kako bi branili svoju zemlju. Jedan korisnik Reddita napisao je objavu koja je ganula brojne ljude, piše Net.hr.

"Pa, pretpostavljam da je to to onda. Sirene zavijaju po cijelom Lavovu. Nisam mogao pobjeći od svojih problema koliko god se trudio. Sve te godine patnje i depresije, proživjeli smo ih samo da bi nam sada dodijelili najgore karte ikada.

A ipak, ne želim pobjeći. J**eš to. Bio sam kukavica cijelog života, ali ovo sada postaje osobno. Danas sam s prijateljem i pijem što više alkohola mogu. Da zaboravim što se događa barem još jedan dan. Onda se, kao što sam rekao u svom prethodnom postu, pridružujem vojsci.

...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 02:12