StoryEditorOCM
Regijamostarska tragedija

Preminula žena koja je pala u Neretvu dok je gledala skokove sa Starog mosta, nagađa se kako je došlo do nesreće

Piše vijesti sd
31. srpnja 2023. - 10:21

Pedeset petogodišnja A. G. iz Mostara, koja se jučer teško ozlijedila nakon što je pala niz stijene, a potom u rijeku Neretvu, nažalost podlegla je sinoć ozljedama u Kantonalnoj bolnici "Dr. Safet Mujić".

Njoj su konstatirani višestruki prijelomi, a zbog teških tjelesnih ozljeda došlo je do komplikacija njenog zdravstvenog stanja.

Dr. Mehmed Haznadar, šef Odjela za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje KB "Dr. Safet Mujić", reanimacijske mjere započele su u 21 sat, no nažalost, usprkos naporima liječnika, ona je u 23.45 sati podlegla ozljedama, piše Dnevni avaz.

Nesretna žena je skokove promatrala u blizini vrta ugostiteljskog objekta s pogledom na Stari most, a u jednom trenutku se, vjerojatno, poskliznula i prilikom pada nekoliko puta udarila u stijene, nakon čega je upala u Neretvu.

Brzom reakcijom ekipa Interventne spasilačke službe (ISS) Mostar, koji inače, brinu o sigurnosti natjecatelja, ali i Hitne pomoći, odvezena je čamcem do njihovih ambulantnih kola, a potom u bolnicu. Na licu mjesta bili su i pripadnici Policijske uprave Mostar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 06:11