StoryEditorOCM
Regijapresudio joj

Novi detalji o femicidu u BiH: ‘Nedavno ga je napustila, s djecom je živjela kod rođaka. Dočekao ju je na putu do posla‘

Piše Vijesti SD
12. kolovoza 2024. - 15:58
Bosnian police secure the area after a shooting at an elementary school in the northeastern Bosnian city of Lukavac on June 14, 2023. One person was seriously injured, according to officials, and a minor had been arrested, while ”firearms and other discarded items are secured until the investigation begins, the interior ministry of Tuzla canton said in a statement. (Photo by STRINGER/AFP)Stringer/Afp

Ubijena žena Anđelka M. nedavno je napustila nevjenčanog muža Nikolu Cumbu iz Šipova, koji ju je jutros sačekao prije posla te ju je ubio u autu u blizini svoje kuće, doznaju Nezavisne novine.

Cumbo je, kako se sumnja, sačekao da žena ostavi njihovu djecu, a potom joj presudio u autu na putu, pa pucao sebi u glavu.

Žena je na mjestu preminula, a on je jutros u Urgentni centar UKC-a RS dovezen u teškom stanju, bez svijesti i s prostrijelnom ranom na glavi.

Kako pišu Nezavisne, žena je rodom iz Šipova, ali je živjela u Srbiji, te je prije nekoliko godina započela život s Cumbom s kojim ima dvoje djece starosti dvije i šest godina.

Cumbo je i ranije sumnjičen za napade na suprugu, a već je kažnjavan zbog nasilja u obitelji, a zbog lošeg odnosa u braku ona ga je napustila.

Kako za Nezavisne novine kažu mještani, Anđelka M. je posljednjih mjeseci s djecom živjela kod rođaka i radila je u jednoj tvrtki.

On ju je jutros sačekao na putu do posla kada je dovezla djecu do njegove kuće.

- Krenula sam na posao i vidjela Hitnu kako juri. Mislila sam da je nekom pozlilo, a onda sam Ulici Karađorđeva vidjela mnogo policije i čula sam da je žena ubijena, a muškarac teško ranjen - kaže Šipovljanka.

Ovaj zločin šokirao je mještane ove male općine, a policija je blokirala dio ove ulice.

Cumbo je, prema posljednjim informacijama, u teškom stanju, i u tijeku je njegova operacija.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 18:50