StoryEditorOCM
Više od sportaa kad pobjeđuje

Sve gori gdje god se pojavi: sada je svima jasno zašto popularni vratar često oka ne može sklopiti

Piše R. R.
2. srpnja 2023. - 10:15

Supermodel Izabel Goulart pozirala je u oskudnom crnom bikiniju dok je upijala ljetno sunce i uživala kupajući se u moru. Međutim, većina njenih fanova najviše se usredotočila na njenu stražnjicu "boje breskve". Brazilska manekenka se pripremala za skok u vodu, ali dobro je oblikovana stražnjica bila u prvom planu.

"Izgleda kao slika", rekao je jedan od njenih fanova, dok je drugi dobacio: "Čekao sam tvoje prekrasne ljetne fotografije!" Objava je dobila više od 41.000 lajkova - a rubrika s komentarima ispod njene objave bila je ispunjena gomilom emojia u obliku srca.

Svi su iskazali ljubav ljepotici koja uživa u Španjolskoj, a njeno srce pripada vrataru Eintracht Frankfurta Kevinu Trappu. Par se upoznao u Parizu kada je Trapp branio za PSG. Ranije je u jednom intervjuu priznala da puno vodi ljubav sa svojim dragim.

- Kevin i ja puno vodimo ljubav, četiri ili pet puta tjedno - otkrila je Goulart na pitanje o njenom seksualnom životu.

Također je priznala da, ako Trappovova momčad igra važnu utakmicu ili izgubi, "mogu se uljepšati, uraditi nokte i nositi najbolje donje rublje, ali ostat ću bez seksa".

No, u danima kada Trapp i suigrači pobjeđuju, kaže Brazilka, nema spavanja. Seks i samo seks, po cijele dane i noći.

Iako je Trapp u svijetu mnogo poznatiji, i sama Goulart (37) ima veliku popularnost jer je zanosna brineta bivši model Victoria‘S Secreta. Brazilka redovno pokazuje svoju zapanjujuću fizičku građu, a nedavne fotografije s njenog posljednjeg odmora pokazuju da ima i jako zategnute trbušnjake na kojima bi joj mnogi pozavidjeli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 06:01