StoryEditorOCM
PanoramaOTVORENO O VEZI

‘Seksamo se 4-5 puta dnevno.‘ Slavna manekenka otkriva sve o svojoj dugogodišnjoj vezi s njemačkim golmanom...

Piše J.D./JL
2. lipnja 2024. - 08:07

Brazilska manekenka Izabel Goulart (39) najpoznatija je po tome što je bila jedna od "anđelica" Victoria"s Secreta od 2005. do 2008., a također je pozirala i za Sports illustrated Swimsuit Issue, prenosi Jutarnji list.

Jedna od najljepših žena na svijetu pojavila se i u Cannesu, na Filmskom festivalu, a svojim modnim izdanjem neke je podsjetila na moćnu vladaricu Kleopatru zbog svog raskošnog ovratnika.

image

Izabel Goulart i Kevin Trapp

Mustafa Yalcin/Anadolu Via Afp

Slavna ljepotica već je godinama u vezi s njemačkim golmanom Kevinom Trappom (33), koji je šest godina mlađi od svoje drage. Njih dvoje često se može vidjeti kako razmjenjuju nježnosti po poznatim svjetskim plažama, a nije im strano ni javno govoriti o svom burnom seksualnom životu.

"Seksamo se četiri do pet puta dnevno. Međutim, ako izgube utakmicu u kojoj je Kevin branio, onda nema seksa. Čak mi ni visoke potpetice i seksi donje rublje ne mogu pomoći nakon poraza. S druge strane, ako pobijedi, onda tu noć nijedno od nas dvoje ne spava i seksamo se do jutra", otkrila je ljepotica prije nekoliko godina.

image

Izabel Goulart i Kevin Trapp

Franck Fife/Afp

Njih su se dvoje upoznali na modnoj reviji u Parizu, a navodno su počeli hodati 2015. godine. Zaručili su se 2018., a Izabel je podijelila sretnu vijest na društvenim mrežama te je tada napisala: "Kada upoznaš nekoga tko ti promijeni život u svakom pogledu, siguran si da je to prava osoba za tebe."

image

Izabel Goulart i Kevin Trapp

Loic Venance/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 12:34