StoryEditorOCM
Strani nogometUzbuna na Čizmi

Ogromni šok u redovima protivnika Vatrenih! Nastup ključnog igrača je upitan, spominje se ozljeda...

Piše SN
6. lipnja 2024. - 11:20

Veliki problemi naziru se u talijanskoj reprezentaciji samo nekoliko dana prije Eura. Gazzetta dello Sport piše da jedan od motora reprezentacije Nicolo Barella ima problema s bedrenim mišićem te je upitno u kakvom će stanju biti kad krene grupna faza. "Izbornik Spalletti želi da Barella igra već prvi meč Eura protiv Albanije, ali za tako nešto Barella bi trebao ostvariti ogroman napredak", piše Gazzetta, prenose Sportske novosti.

image
AFP

Ako Barella ne bude u stanju igrati, bio bi to ogroman udarac za Talijane jer se radi o igraču koji je stvarno iskusan i kvalitetan. Ima 53 nastupa za nacionalnu vrstu, a prije tri godine bio je ključni igrač kada su Azzurri osvojili Euro. Izbornik Luciano Spalletti imao bi vrlo težak zadatak kada bi u obranu naslova krenuo bez njega.

image
AFP

Već se priča o tome tko bi ga mogao zamijeniti u slučaju da se obistine najgore prognoze i da neće moći nastupiti. Spominju se imena Samuelea Riccija i Nicole Fagiolija, no treba napomenuti da svaki ima po samo dva nastupa za Azzurre te je nedostatak iskustva ovdje i više nego očigledan. Italija se nalazi u skupini B s Hrvatskom, Španjolskom i Albanijom, a s Vatrenima će igrati 24. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 20:37