StoryEditorOCM
Splitvikend program

Splićani, evo di ćete večeras: na Peškariji počinju Štorije o’ spize, dolaze poznate face, bit će glazbe, spize i vina

Piše Lucija Vujnović
13. listopada 2023. - 14:35

U Splitu će se svi ljubitelji dobre hrane doći na svoje zahvaljujući Mjesec gastronomije kojeg organizira Turistička zajednica grada Splita. 

Pažljivo osmišljena jela pripremat će se u različitim ugostiteljskim objektima koji će kreirati jedinstvene „Štorije o´ spize“, a otvaranje ove manifestacije održat će se ovog petka, 13. listopada, u 18 sati na splitskoj Peškariji. Dalmatinske Turističke zajednice prezentirati će vrhunsku gastronomsku i enološku ponudu svoga kraja, uz nastupe vrsnih glazbenika i umjetnika.

Na otvaranju će nazočiti direktorica Turističke zajednice grada Splita Alijana Vukšić, predstavnici Turističkih zajednica Sinja i Imotskog, Grada Splita, Splitsko-dalmatinske županije te osobe iz javnog života Splita poput kuhara Ivana Temšića, stand up komičara Ante Travizija, sportske kolumnistice i autorice knjige Food&Focus, Sare Kostović i mnogih drugih.

Štorije o‘ spize se na Peškariji, ovog petka i subote, održavaju od 18 – 21 sat, a Štorije o‘ slatkega, na kojima će najbolji splitski slastičari predstaviti tradicionalne splitske kolače, ove subote i nedjelje, na Voćnom trgu, od 9 do 12 sati.

Više informacija možete pronaći na poveznici

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 14:24