StoryEditorOCM
Životpredstavljanje kulinarskih radova UČENIKA privatne ugostiteljske ŠKOLe u hotelu ‘park’

Iz ‘Wallnera’ poručuju: Gastronomija je umjetnost!

Piše PSD.
14. lipnja 2010. - 13:07

Umorni smo od klasičnih pladnjeva s pršutom i sirom, prženih liganja i sveprisutne francuske salate, vrijeme je da vrhunska gastronomija kao umjetnost postane i kod nas sastavni dio okupljanja i domjenaka, da više ne gledamo “razvlačenje” sendviča gostiju u svečanim prigodama, nego da najbolje namirnice hrvatske i mediteranske tradicionalne kuhinje upakiramo u umjetnost gastronomije i tako poslužimo.

Obrazujemo se za vrhunske kuhare, konobare i slastičare u vrhunskom ugostiteljstvu i turizmu. Mi smo drukčiji, svestraniji, suvremeniji i inovativniji - poručili su to svojim pripremanjem slanih i slatkih zalogaja na prigodnoj svečanosti na terasi hotela “Park” u Splitu učenici Privatne srednje ugostiteljske škole “Wallner”, koja djeluje u okviru Mediteranskog...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 15:29