Balancane su miljenice ljeta. Lagano popržene na tavi, dok se tope u maslinovom ulju, u kombinaciji musake, punjene, pohane, kao namaz - sve načine rado pripremamo. Jedan recept koji će pružiti erupciju okusa je tjestenina s balancanama, rajčicom i mozzarellom. Slasno i ukusno - pravi mediteranski recept brzo ćete pripremit i ne zaboravite nazdraviti čašom vina!
Tjestenina s patlidžanom, rajčicom i mozzarellom
Sastojci:
tjestenina po želji
60 ml maslinovog ulja
1 patlidžan
250 grama cherry rajčica
2 češnja češnjaka
slatka paprika
sol & crni papar
250 grama mozzarelle
svježi listići mente
Priprema:
Tjesteninu koju ste odabrali skuhajte prema uputama na pakiranju. Prije nego što je iscijedite, izlijte 250 ml škrobne vode u čašu.
U tavi zagrijte maslinovo ulje pa...