Juha od rajčice jedno je od ukusnih, zdravih i jednostavnih jela u kojima možemo uživati cijele godine - ljeti ćemo koristiti svježe pome, a zimi konzervirane i u tome ne bi smjelo biti ništa loše jer neki nutricionisti tvrde da je rajčica jedna od rijetkih namirnica koja je u konzerviranom stanju nutritivno jednako vrijedna kao i u svježem Nećemo vam sad oko toga pametovati jer bliži se vrijeme ručka i treba se baciti na posao.
Donosimo vam jedan jako dobar recept koji nam se sviđa zbog toga što je juha ukusna, gusta i krepka, a pri kuhanju vam uopće neće trebati zaprška da biste ju zgusnuli (zaprška nam je, ako se pitate, na crnoj listi jer je teško probavljiva). Tajna je u dodatku jedne namirnice koja vam je sasvim sigurno pri ruci, štoviše, vjerojatno imate i nešto viška....
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....