StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSAMO ZAŽELITE

Ako ikada sretnete Eda Sheerana s gitarom u ruci, zvijezda će vam bez problema otpjevati jedan od svojih hitova

Piše SCENA SD
18. rujna 2024. - 18:10

Ako ikada sretnete četverostrukog dobitnika Grammyja Eda Sheerana (33)s gitarom u ruci, zvijezda će vam zasigurno bez problema otpjevati jedan od svojih velikih hitova. Pjevač je poznat po tome što mu obožavatelji puno znače, pa uvijek voli ispuniti zahtjev za zajedničku fotografiju, potpis ili čak pjesmu, Mirror.

image

Ed Sheeran

Angela Weiss/Afp

Nedavno je snimao video na brodu. Trkačica je je protrčala pored njega i njegovog tima, a Ed ju je ljubazno pozdravio. Ona ga je pitala hoće li joj nešto otpjevati. "Imaš li kakvih želja?" upitao ju je, a djevojka je poželjela pjesmu "Tenerife Sea". Ed joj je rado udovoljio i otpjevao dio svog hita.

Trkačica, za koju se kasnije ispostavilo da je Nikki Atkins, odmah je izvukla telefon iz džepa i također snimila zvijezdu kako pjeva. Kasnije je video podijelila i na svojim društvenim mrežama i pohvalila se privatnim koncertom. "Bilo je tako neočekivano i tako lijepo. Hvala, hvala. Pa idemo djevojke trčati", napisala je.

image

Ed Sheeran

Aliah Anderson/Getty Images Via Afp

Isječak je na Instagramu podijelio i poznati Ed, koji je napisao da traži djevojku kojoj je pjevao. "Danas smo snimali na kanalu, a ja sam u isto vrijeme svirao pjesmu. Ako netko poznaje djevojku, molim vas da mi javite da dobivamo njezinu snimku", napisala je zvijezda u objavi. Djevojka ga je očito kontaktirala kasnije jer je podijelio njezin video i napisao da mu je drago što joj se sviđa njegova glazbena izvedba.

image

Ed Sheeran

Giorgio Viera/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 18:10