StoryEditorOCM
Više od sportaOdmah sa stadiona

Popodne je gledao svoj klub protiv Liverpoola i dijelio pite navijačima, pa jurio na svoj koncert večeras u Beogradu!

Piše F. V.
17. kolovoza 2024. - 19:23

Subotnji program nove sezone Premiershipa otvorili su Ipswich Town i Liverpool, a gosti iz grada Beatlesa su slavili 2:0 pogocima Dioga Jote u 60. i Mohameda Salaha u 65. minuti. Novi trener Liverpoola Nizozemac Arne Slot krenuo je u prvenstvo pobjedom, a Egipćanin Salah je deveti put u deset sezona u dresu kluba s Anfielda zabio u prvom kolu prvenstva. Time je Salah postao rekorder.

A s tribina Portmann Roada, među 30 tisuća navijača domaćeg sastava bio je i vjerojatno onaj najpoznatiji među njima, slavni pjevač i tekstopisac Ed Sheeran (33).

Engleski pjevač koji je nedavno nastupao u Zagrebu pred 70 tisuća ljudi na Hipodromu je od malih nogu navijač Ipswicha. Na povratničkom nastupu kluba u Premiershipu je i dijelio pite navijačima. Sheeran je i suvlanik kluba, ima 1,4 posto dionica Ipswicha.

Zanimljivo je i kako večeras Sheeran ima novi nastup i to u - Beogradu. Nije htio pjevač propustiti utakmicu svog kluba, ali morao je zatim požuriti u Srbiju, naravno privatnim zrakoplovom, kako bi stigao na ranije dogovoreni koncert.

image

Ed Sheeran na utakmici Ipswich Town - Liverpool.

AFP
image

Koncert svjetske pjevacke zvijezde Eda Sheerana na zagrebačkom Hipodromu

Ivana Grgić/Cropix
image

Koncert Eda Sheerana na zagrebačkom Hipodromu

 

Ivana Grgić/Cropix
image
AFP
image
AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 10:55