StoryEditorOCM
PanoramaDUHOVIT I ORIGINALAN

Maturant čiji je performans zaludio regiju otkrio zašto se odjenuo kao - baka! A prošle godine pratilja mu je bila...

Piše mozaik sd
27. svibnja 2024. - 19:44

Mladi Matej Šušljik je svojim maturalnim "outfitom" izazvao ogromnu pozornost kako u svojoj Bijeljini u BiH, tako i širom regije. Čini se da svi na društvenim mrežama dijele snimku maturanta koji se prerušio u baku i oduševio publiku. Ovaj duhoviti momak je za Telegraf i otkrio kako je došao na ovu inovativnu ideju, ali i da mu je zabranjeno sudjelovanje u defileu maturanata upravo zbog takvog "stajlinga".  

Matura Poljoprivredne i medicinske škole u Bijeljini ove je godine doživjela pravi bum zahvaljujući mladom Mateju koji je sa svojim prijateljima nasmijao sve prisutne kreativnim potezom.

No, malo tko sjetit će se da je ovaj momak i prošle godine, nakon završene trogodišnje škole, bio na maturalnoj zabavi, i to zajedno sa svojom bakom Anđelkom. 

"Prošle godine pratilja mi je bila baka Anđelka. Moja baka živi s nama u obiteljskoj kući, s njom sam odrastao i za nju sam vezan", počeo je Matej priču za Telegraf.

Kako je otkrio, ove godine s prijateljima je došao na ideju da baš on bude njima "baka" na maturalcu. 

"Ove godine smo se prijatelji i ja dosjetili da im ja budem baka na maturi. Rekao sam baki za tu ideju, podržala me, dala mi odjeću", ispričao je Matej.

Jedan od najljepših trenutaka na videu koji je oduševio regiju bilo je Matejevo obraćanje prijateljima, a kako napominje, sve se dogodilo spontano.

- Sam govor nisam planirao, već je nastao spontano kada mi se obratila novinarka i jednostavno sam reagirao onako kako bi se svaka baka ponašala prema svojim unucima - kaže Matej.

Maturalna zabava bila je odlična, no jedna stvar, koju nije očekivao, malo je pokvarila cijeli događaj. 

“Na maturi nam je bilo super, žao mi je samo što su me spriječili da sudjelujem u povorci, točnije ravnatelj i njegov zamjenik koji su mislili da je to neozbiljno za ovaj događaj”, otkrio je mladić i dodao kako nije on kriv što oni nisu razumjeli poruku.

Matej će svakako ostati upamćen, nakon srednje škole polako se sprema za nove životne pobjede, a za Telegraf  je istakao da već ima planove za budućnost.

“Što se tiče budućnosti, imam planove, naravno, ali vidjet ćemo što i kako”, zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 22:56