StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Horoskop za subotu: Blizanci privlače puno pažnje, Djevice se boje nove veze, Vodenjaci nemaju strpljenja...

Piše MOZAIK SD
23. rujna 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Dan je pogodan za bavljenje intimnim pitanjima, a večer za kreativno izražavanje i posjet kulturnom događaju. Želite li osvojiti osobu koja vam se sviđa, budite prirodni.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Mogla bi vas iznenaditi vijest o bolesti rođaka. Nemojte odmah paničariti jer to ne mora biti ništa ozbiljno. Igrate li igre na sreću, smiješi vam se manji novčani dobitak.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Svojim ležernim stilom privlačit ćete mnogo pažnje. Neobavezno ćete očijukati uživajući u reakcijama okoline i komplimentima. Držat ćete na distanci one koji su zauzeti.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Zbog očuvanja mira u obitelji pokušat ćete pristati na kompromis. Partnerova podrška mnogo će vam značiti. Saslušajte sve argumente svojih ukućana i razmišljajte dugoročno.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Jedna upečatljiva osoba privući će vašu pažnju. Želite li osvojiti njeno srce, nemojte joj previše napadno komplimentirati. Značajnim pogledima pokažite da ste zainteresirani.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

U emotivnim odnosima nedostajat će vam otvorenosti. Zbog straha od razočaranja nerado ćete se upustiti u novu vezu. Obratite pažnju na zglobove; klonite se većih napora.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Kreativnost i mašta pomoći će vam da iznenadite partnera nekim novim detaljem u vezi. Mogli biste ga odvesti na mjesto koje će probuditi umjetničko nadahnuće u njemu.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Teško ćete prihvatiti bilo kakvu kritiku, čak i ako je konstruktivna. Umjesto da se pitate zašto se netko negativno ponio prema vama, radije analizirajte svoje postupke.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

S lakoćom ćete sklapati nove kontakte. Planovi koje imate s partnerom dobit će konkretni okvir. Vodite računa da u opuštenom ugođaju ne obećate nešto što ne možete ostvariti.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Vaša simpatija će biti pomalo nedokučiva pa ćete propitkivati zajedničke prijatelje o njenim interesima. Nemojte gubiti vrijeme na nešto što vam sama može reći – priđite joj.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Ponestat će vam strpljenja za partnerove ispade, no vaši prigovori kao da će se odbijati od njega. Nemojte se previše inatiti. Kad shvati da je pogriješio, tražit će pomirenje.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Rukovođeni ljubomorom i nepovjerenjem lako ćete se posvaditi partnerom. I mala svađa mogla bi potaknuti sukob. Držite se podalje od osoba koje će vam pokvariti raspoloženje.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 08:57