StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za četvrtak: Ovnovi neće štedjeti na sebi, Bikovi nemojte se bojati izazova i izlazaka iz zone komfora

Piše MOZAIK SD
23. svibnja 2024. - 08:00

Ovan

Bit ćete široke ruke prema bližnjima, a nećete štedjeti ni na sebi. Počastit ćete se svime što vam padne na pamet - od cipela do odlaska u restoran. Neki će se odvažiti na estetsku korekciju ili tetovažu.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Bik

Planeti bam najavljuju ljubavne i financijske darove. Uživajte u današnjem danu i na najbolji način iskoristite ukazane prilike. Nemojte se bojati izazova, promjena i izlaska iz zone udobnosti.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

 

 

Blizanci

Vjerujte unutarnjem glasu. Imate li dojam da je netko neiskren, ne trebate mu vjerovati iako dokazi govorili drugačije. Želja za pomaganjem potaknut će vas da danas učinite dobro djelo.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Rak

Odmaknut ćete se od ljudi koji su zlobni, skloni traču i u svemu vide samo negativne strane. Ne želite da vas takvi iscrpljuju. Okružite se onima koje vas podupiru i raduju se vašim uspjesima.

LJUBAV: 5

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 3

 

 

Lav

Iako niste zadovoljni pozicijom na poslu, suzdržite se od gunđanja. Vaše riječi neće dopirati do nadređenih i zato pričekajte bolji trenutak za akciju. Vezani, budite nježniji prema partneru.

LJUBAV: 3

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Djevica

Lakoćom ćete osvajati pažnju. Malo ćr 0⁰biti ravnodušan na vaš šarm. Nemojte se iznenaditi ako primijetite nove udvarače. Isticat ćete se u učenju, obrazovanju i marketingu.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

 

 

Vaga

Privlačit će vas pomisao o pronalasku dodatnog posla, ali to bi vam oduzeti puno vremena. Prihvatite samo ponude koje budu isplative, i to ako ste sigurni da ćete se moći nositi sa stresom.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 3

 

 

Škorpion

Neskladni odnosi mogli bi vam sniziti raspoloženje. Roditelji će vas kritizirati i utjecati na vaš stil života, dok će djeca biti neposlušna i tvrdoglava. Izbjegavajte oštrim predmetima.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 3

 

 

Strijelac

Brzopletost i niska koncentracija dovest će do niza pogrešaka. Nemojte se preopterećivati obavezama i posvetite se samo neodgodivim zadacima. Jednolična prehrana mogla bi vam donijeti smetnje.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 3

 

 

Jarac

Samci, pred vama je dan susreta i sudbinskih poznanstva. Tko uđe u vaš život ispunit će vam prazninu i uliti optimizam. Parovima planeti donose priliku da prošire obitelj ili planiraju vjenčanje.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 3

 

 

Vodenjak

Kvar u kućanstvu donosi nepredviđene troškove. Ne pokušavajte sami izvoditi popravke u želji da uštedite jer biste mogli napraviti još veću štetu. Tjelesna aktivnost podići će vam raspoloženje.

LJUBAV: 3

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Ribe

Nećete trpjeti dosadu, nego ćete žudjeti za akcijom. Bit će vam važno da se oko vas stalno nešto zbiva. Pronaći ćete nove hobije i interese. Pohađat ćete tečaj na kojem ćete steći dodatna znanja i kontakte. 

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. lipanj 2024 10:17