StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Djevice ne nasjedajte na čudesne preparate za mršavljenje, Vagama će aktivan život doprinijeti poboljšanju zdravlja

Piše MOZAIK SD
25. svibnja 2024. - 08:00

Ovan

Porast popularnosti donosi vam pozive na zabave i društvene događaje. Vodit ćete glavnu riječ u svakom društvu, no pazite da ne kažete nešto neprimjereno što bi moglo uvrijediti osjetljivije pojedince.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Bik

Pogodno je vrijeme za šoping. Sasvim slučajno naići ćete rasprodaju koja će vam omogućiti da za malo novca nabavite stvari koje su vam potrebne, ali i one koje priželjkujete, poput cipela i parfema.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

 

Blizanci

Uživat ćete u druženju i interakciji s okolinom. Veselit će vas razmjena informacija, a nećete propustiti ni priliku da sudjelujete u sočnoj traču. Ako ste solo, vikend je kao stvoren za flert.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

 

Rak

Odnos s dragim zahtijevat će više truda i pažnje. Ne pokažete li oboje jaku želju za rješavanjem problema, vaša bi se veza mogla naći pred zidom. Izloženost stresu mogla bi se loše odraziti na vaš san.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

 

Lav

Pregršt zanimljivih susreta i događaja uljepšat će vam vikend. Mnogi će se zabaviti na svadbi ili proslavi pričesti, dok će okupljanja donijeti samcima priliku da uspješno testiraju zavodničke vještine.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Djevica

Niste biti zadovoljni izgledom, ali ne nasjedajte na čudesne preparate za mršavljenje. Ne očekujte da ćete doći do željene linije bez truda i discipline. Oslanjat ćete se na tuđe mišljenje prilikom odlučivanja.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

 

Vaga

Ne zatvarajte se u stan. Aktivan i dinamičan način života doprinijet će poboljšanju zdravlja, ali vam i donijeti pregršt prilika za zabavu i uzbuđenje. Najsretnije će biti Vage koje imaju priliku otputovati.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

 

Škorpion

Najviše će vam odgovarati mir i samoća. Nećete biti raspoloženi za vođenje ispraznih razgovora pa ćete se lažnom isprikom izvući iz prijašnjih dogovora. Opuštat će vas gledanje kriminalističkih serija.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

 

Strijelac

Skloni ste promjenama raspoloženja. Ako vam partner ne posveti dovoljno pažnje, optužit ćete ga da vas ne voli. Osjećaji vam neće biti postojani pa ćete se ubrzo potom ponašati kao da je sve u redu.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Jarac

Nećete se dobro nositi s prohtjevima ukućana.  Nikome nećete dopustiti da vas iskorištava ili podcjenjuje. Ako ste u procesu izgradnje ili preuređenja doma, moguća su kašnjenja.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

 

Vodenjak

Osjećat ćete se poletno i energično. Želja za akcijom poticat će vas da se okušate u novim sportovima i aktivnostima, u koje ćete uključiti partnera i prijatelje. Pred samcima je susret koji puno obećava.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

 

Ribe

Izbjegavat ćete druženje s obitelji, jer će vam većina biti naporna i dosadna. Ako morate raspravljati o važnoj temi koja se tiče sviju, nastojte više uvažavati tuđa mišljenja. Obogatite prehranu vitaminima.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 01:50