StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Horoskop za petak: Ovnovi su živčani, Vage su neodlučne, Vodenjake očekuje nenajavljen posjet...

Piše MOZAIK SD
20. listopada 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Neprestano pogledavanje na sat, brzi hod i nemirna gestikulacija prikazivat će vas kao živčanu osobu. Zbog brzopletih kretnji mogli biste nešto proliti, razbiti ili slomiti.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Poželjet ćete malo mira pa ćete usporiti ritam. Privatni život i dom ukrast će vam većinu dana. Okolnosti su pogodne za popravak bračnog odnosa, pomirbu ili učvršćivanje veze.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Očekuje vas porast izdataka vezanih uz dom. Otiđete li u šoping, mogli biste kupiti neki predmet, a potom ustanoviti da takav isti, ali na drugom mjestu, stoji mnogo manje.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Obavljat ćete poslove koji zahtijevaju snagu i izdržljivost. Zbog svojih izjava mogli biste steći nenaklonost nekih kolega. Bit ćete prepuni zamjerki na njihov način rada.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Vaša snaga volje bit će vidljiva već iz vašeg pogleda, pokreta i hoda. Svojim ponašanjem mogli biste stati na žulj pojedincima koji ne vole autoritativno i nadmeno držanje.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Pronaći ćete mnogo zadovoljstva u radu, posebice bavite li se poslom koji vam omogućuje da dobro iskoristite svoj potencijal. Spremno ćete prihvatiti povećanu odgovornost.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Bit ćete neodlučni. Borit ćete se sami protiv sebe, u javnosti prikazivati nasmiješeno lice, a u samoći i nekoliko puta u mislima donositi odluke, a potom odustajati od njih.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Probuđena ambicija nagnat će vas da odvažnije prionete na ostvarenje planova. Vodit će vas želja za zaradom, no stvari se neće odvijati po predviđanjima. Budite spremni na ustupke.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Financijska pitanja pokazat će se kao glavni problem u privatnom životu. U potrazi za novim iskustvima mogli biste naići na pojedince koji će se pokušati poigrati s vama. 

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Koliko god se trudili da objasnite ili približite nekim osobama svoje ideje i želje, oni će raditi po svome. Zbog toga se pripremite na dodatne intervencije i gubljenje vremena. 

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Očekuje vas nenajavljen posjet. Mogli biste dobiti novog susjeda čija vam otvorenost neće biti prihvatljiva. No, bit ćete mentalno snažni pa vas sitnice neće uznemirivati.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Pretjeranom brižnošću nervirat ćete ukućane pa se radije usmjerite na svoje potrebe. Prijatelji će vas poticati na aktivniji društveni život ne dopuštajući da se umrtvite.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2024 15:17