StoryEditorOCM
PanoramaNASILJE U VEZI

‘Dok sam dobivala batine mislila sam da me voli. Mislila sam da će me zavoljeti ako ga promijenim‘: Goca Tržan o nasilju

Piše I. P.
17. prosinca 2023. - 16:32

Regionalna glazbena zvijezda Goca Tržan progovorila je o svojoj prošlosti, partnerima i vezama. 

Govoreći o svojim pjesmama istaknula je da se ne može svesti na jednu pjesmu, jer mnoge od njih sadrže različite dijelove njenog života, posebno one koje su povezane s ljubavnim iskustvima i emotivnim izazovima.

- U puno pjesama je ugrađeno puno dijelova mog života. Znaš? Dijelova mojih sretno-nesretnih ljubavi. Dok sam snimala pjesmu i album "Zagrli" prekidala sam sa jednim dečkom, a već sam bila u vezi sa drugim. Istina je, varala sam partnera - izjavila je Goca, pišu Novosti.rs.

Svojevremeno je ispričala kako je bila zlostavljana u jednoj vezi.

- Poslije prvog udaraca sam se borila, onda sam otišla, a potom sam se vratila. To je isprva bilo unošenje u facu i onda davljenje. Bilo je strašno, to je bila ozbiljna patologija. U nekim trenucima nas je ta agresija spajala na neki način, misliš da je to ljubav, izvinjavao mi se da to više nikad neće napraviti. Dok sam dobivala batine mislila sam da me voli. U stvari, mislila sam da će me zavoljeti ako ga promijenim. Ali onda sam shvatila da nijedna žena neće uspjeti promijeniti muškarca - rekla je Goca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 13:50