StoryEditorOCM
Hranadobar tek

Za nedjeljni ručak planirate i pečeni krumpir? Učinite ga još ukusnijim i hrskavijim dodavanjem samo jednog neobičnog sastojka

Piše PSD
26. rujna 2021. - 10:58
SD specijal Split, 150321. Janjeci kotleti sa pecenim pekarskim krumpirima i graskom zacinjen ruzmarinom koji je pripremila Ivona Bosancic Lasic, studentica 1. Godine akademije Aspira.Sasa Buric/Cropix

Nutricionistica Laura Ford iz Melbournea podijelila je na društvenim mrežama svoj trik za pripremu hrskavog i ukusnog pečenog krumpira, uz pomoć jednog neobičnog sastojka - meda. 

- Ovaj pečeni krumpir izazvat će vam pravu ovisnost. Savršena ravnoteža slatkog i slanog s hrskavim rubovima. Jednostavno ga nećete moći prestati jesti - napisala je Laura u svojoj objavi, koju je podijelio Daily Mail, a zatim Večernji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. studeni 2024 10:45