Kako god da ga okreneš, u pećnici, na ražnju, u tavi ili u loncu, za meso je uvijek najvažnije znati odakle nam dolazi, je li s poznate adrese, one koja jamči sigurnost, ispravnost, nudi povjerenje.
Zato je domaće uvijek prvi izbor u odnosu na konkurenciju, koja je, i sami znamo, počesto sumnjive kvalitete. Eto zašto se treba okrenuti provjerenom, u ovom slučaju našem, još preciznije, najvećem dalmatinskom maloprodajnom trgovačkom lancu Tommy, u čijim se mesnicama nudi lepeza mesa i mesnih prerađevina vranjičke tvrtke Petason, bivšeg Mesoprometa.
Kad smo to apsolvirali, imamo važno pitanje: znate li koje su mesne pozicije najbolje za gradele? Koje za juhe? Za toćeve? Što nam ide u pašticadu? Koliko ste se puta “zeznuli” kod priprave pa ono što treba ići na lešo bacili na ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....