Jessica na sva usta hvali majku svog muža i njene krumpiriće i objašnjava njenu metodu pripreme korak po korak, piše Živim.
Obožavate hrskave pečene krumpire, ali rijetko vam uspiju i još rjeđe „naletite” na takve kad jedete izvan kuće? E pa, sada biste ih mogli jesti češće, jer je amaterska kuharica Jessica iz Australije na Facebooku nesebično podijelila tajni recept prema kojem će pečeni krumpirići baš uvijek ispasti božanstveno hrskavi.
Ruku na srcu, kreatorica recepta je njena svekrva, ali nema veze. Jessica na sva usta hvali majku svog muža i njene krumpiriće i objašnjava njenu metodu pripreme korak po korak. I naglašava da su za uspjeh presudni - vilica i cjedilo.
Osim njih i, naravno, krumpira, i to bijelog, potrebni su vam samo biljno ulje ili pačja mast,...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....