StoryEditorOCM
Hranadobro izgleda, ali...

Isti kao pravi, kako da ne: napravili smo šlag od vode od slanutka, čokoladnu kremu od avokada i još par čudnih novitadi. Evo što se isplati probati, a od čega radije - bježite

Piše Tea Sumić Miletić
24. rujna 2019. - 23:36
shutterstock_324984701

Je li vam ikad palo napamet uzeti onu vodu iz konzerve slanutka pa ju dobro istući mikserom? Teško da ste se toga sami sjetili, no društvene mreže i blogovi u zadnje su vrijeme puni baš takvih savjeta. Napravite šlag od vode od slanutka, nećete vjerovati kako je dobar.

Zamutite sladoled od zamrznute banane, baš je krasan i kremast. Smućkajte čokoladnu kremu od avokada, super je, ista kao klasična. Ispecite slanutak u pećnici, bolji je od kokica!

Jeste li iskušali išta od toga? Mi jesmo. I znate što? Neke stvari uopće nisu tako loše. No, ni jedna nije dobra kao original. Neke bi trebalo zakonom zabraniti.

Otkrit ćemo vam što se isplati isprobati, a što je bolje preskočiti. Uzmite u obzir da se o ukusima ne raspravlja te da je pripremanje hrane stvarno poput kemije...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. studeni 2024 14:29