StoryEditorOCM
DubrovnikNOVE PRILIKE ZA KARIJERU

U klik, ili dva, do novog posla!

Piše PROMO
12. lipnja 2024. - 11:01

Tommy, jedan od vodećih trgovačkih lanaca, ponosno najavljuje otvaranje nove prodavaonice u Mokošici! Traže dinamične, motivirane i odgovorne radnike za sljedeća radna mjesta: Skladištar (m/ž) i Prodavač (m/ž). Očekuju te konkurentna osnovna primanja kao i mogućnost dodatne zarade kroz sustav nagrađivanja, ugodno radno okruženje, mogućnost dodatnog usavršavanja i napredovanja te sjajni kolege. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 20. lipnja.

Remisens Hotel Group je brend koji u svojem sastavu ima hotele u destinaciji Cavtat u Hrvatskoj i u destinaciji Portorož u Sloveniji. Tragaju za Informatičkim tehničarima (m/ž) s najmanje 3 godine relevantnog radnog iskustva te Recepcionarima (m/ž) koji poznaju najmanje dva strana jezika. Javi im se do 21. lipnja, jer ti nude rad u izazovnoj radnoj sredini koja zna prepoznati i nagraditi uspjeh, edukacije i stručno usavršavanje te poticajnu radnu atmosferu.

Dobre ljekarne postoje i djeluju sa jedinstvenim ciljem pružanja vrhunske ljekarničke skrbi sa maksimalnom dostupnošću svih ljekarničkih preparata u najkraćem mogućem roku. Trenutno su u potrazi za Magistrom farmacije (m/ž). Potrebno je posjedovati licencu za samostalan rad u ljekarni, a nude ti stimulativna primanja, osiguran smještaj ili naknadu za prijevoz, kontinuirano stručno usavršavanje i poticajno radno okruženje. Prijave primaju do 10. srpnja.

Imaš iskustva s aplikacijama za nadzor računalnih sustava, mrežnim tehnologijama, radiokomunikacijom ili telekomunikacijom? Postani dio tima koji održava zračnu plovidbu sigurnom! U Hrvatskoj kontroli zračne plovidbe tragaju za Tehničarom za nadzor i održavanje CNS sustava (m/ž) s mjestom rada u Dubrovniku. Njihova ponuda uključuje mogućnost kontinuiranog razvoja i usavršavanja, pozitivno i motivirajuće radno okruženje, godišnji sistematski pregled i druge poticajne pogodnosti. Javi im se do 20. lipnja.

Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, zapošljava više od 6 tisuća djelatnika, a svoj tim sada žele osnažiti na radnom mjestu: Skladišni radnik (m/ž). Opis posla podrazumijeva sortiranje i slaganje robe unutar skladišnog prostora, utovar i istovar robe te brigu o proizvodima, a nude ti atraktivne mjesečne stimulacije, mogućnost napredovanja i interne promocije, jubilarne nagrade, božićnicu, uskrsnicu, stručno osposobljavanje i druge pogodnosti. Javi im se najkasnije do 21. lipnja.

12. lipanj 2024 11:02