StoryEditorOCM
DubrovnikPRONAĐI SVOJ IDEALAN POSAO

Pokreni karijeru u pravom smjeru!

Piše PROMO
5. lipnja 2024. - 08:48

Kontinuirano rastu i otvaraju nove poslovnice, ulažu u visoke standarde u svim segmentima poslovanja te razvoj odnosa sa poslovnim partnerima i klijentima. Glavni aduti po kojima se ističu kao poslodavac su stimulativna primanja, mogućnost internog rasta i razvoja te ugodno radno okruženje u kojem rade odlični ljudi! Oni su Interigre, a trenutno su u potrazi za osobom koja će im se pridružiti na radnom mjestu: Radnik u automat klubu (m/ž). Prijave primaju do 23. lipnja.

EuroART93 je višestruko nagrađivana digitalna agencija s više od dva desetljeća iskustva. Ponose se time što su izvrsni pripovjedači a sada bi rado pripomogli u ispisivanju tvoje karijerne priče. Pridruži im se na radnom mjestu UX/UI designer (m/ž) i otkrij zašto su odličan poslodavac! Nude ti rad s nevjerojatnom grupom ljudi, plaćene edukacije, fleksibilno radno vrijeme i rad na daljinu, fantastične teambuildinge i druge pogodnosti. Prijave primaju najkasnije do 13. lipnja.

Pevex želi biti dio svakog doma i zato traži novo pojačanje svog tima, na radnom mjestu: Trgovac (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s iskustvom u maloprodaji i položenim ispitom za rukovanje viličarom, a njihova ponuda uključuje: naknadu za topli obrok, božićnicu, uskrsnicu i regres, nagrade za radne rezultate, sistematske preglede, potporu za novorođenče, jubilarne nagrade, uhodavanje u posao te napredovanje i razvoj. Zvuči zanimljivo? Prijave primaju do 10. lipnja.

Kompanija Sport Vision lider je u prodaji sportske obuće, odjeće i opreme na tržištu balkanske regije. Trenutno zapošljavaju više od 4000 ljudi, a taj broj sada žele dodatno povećati! Zapošljavaju na radnom mjestu: Prodavač (m/ž). Savršeno ćeš se uklopiti u njihov tim ako si spreman/na učiti, rasti i razvijati se zajedno s njima. Pridruži im se i postani dio međunarodnog tima ljudi koji na tržište prvi donose nove sportske kolekcije i stvara nove trendove. Prijave primaju do 17. lipnja.

U MIND Solutions-u pružaju tehničku podršku, stručnost i resurse korisnicima svojih usluga. Njihov iz dana u dan sve veći i kvalitetniji tim sada traži pojačanje na radnom mjestu: IT Tehnician – Entry Level (m/ž). Novim kolegama nude atraktivnu plaću, opuštenu i zabavnu radnu atmosferu, jasan karijerni put uz mogućnost učenja i razvoja, novčane nagrade i bonuse te rad od kuće. Svoj životopis (pisan na engleskom jeziku!) im pošalji do 13. lipnja i postani dijelom MIND Solutions tima!

16. lipanj 2024 06:05