Bez njega jelo nije završeno Izraslo vam je previše petrusina i ne znate što s njim da ne propadne? Katija Živković savjetuje kako ga sačuvati, oduševit ćete se koliko je jednostavno!
RECEPT Za petak mogu i lazanje s povrćem - evo pravog proljetnog recepta sa špinatom za prste polizat
RIJETKA, A UKUSNA Bazga je sad u cvatu i pravo je vrijeme za babine recepte: evo što sve možete napraviti od ovog cvijeta!
GASTRO BAŠTINA Sad je vrijeme za napraviti liker od pupova narančina cvijeta. Donosimo dva recepta za liker koji su stari Dubrovčani cijenili i nosili na dar Osmanlijama
GASTRO BAŠTINA Sad je vrijeme za napraviti liker od pupova narančina cvijeta. Donosimo dva recepta za liker koji su stari Dubrovčani cijenili i nosili na dar Osmanlijama
SAVJETI KOJI ZLATA VRIJEDE Kako sačuvati svježinu namirnica? Evo koje povrće nikako ne smijete držati uz pomadore i jabuke! U današnje vrijeme ekstra visoke skupoće posebno prehrambrenih namirnica bez kojih jednostavno ne možemo, dobro je znati kako sačuvati svježinu namirnica. Povrće i voće je uvijek bilo skupo, a u zadnje vrijeme cijene su im naprosto podivljale, pa je važno ne bacati ni namanju količinu hrane. Tražeći savjete kako hranu sačuvati što duže svježom, naišli smo na tekst na stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo DNŽ koji ...
‘BEZ PO MUKE‘ Preduhitrite nerviranje i traženje pred Uskrs: Napraviti svoj mladi sir uopće nije bauk, imamo jednostavan recept!
DOSTA VAM JE MESA? Pravi izbor za nemrsni petak! Probate li ovaj recept, sigurno ćete ga praviti više puta
IDEALNO VRIJEME ZA BRANJE Osim što je zanimljiv obrok, liječi i mnoge bolesti: upoznajte ‘kraljicu trava‘
BEZ ‘JUNK FOOD‘ Kako dijete ‘natjerati‘ da pojede kupus, tikvice, brokulu ili - ribu? Nutricionistica Marija Vezilić ima odgovor
KRENULA SEZONA BRANJA Teško ćemo se ove godine osladiti kukama i šparogama, evo koliko se traži za balicu
ŠTO BI REKLA NADALINA Možda bi mogli riskirati... Ispržite jaja na ovaj, potpunu drukčiji način. Nije teško
Nije svejedno Trebamo li namočiti tek narezani kupus u vodi prije korištenja? Ovo pitanje izaziva kontroverze, evo o čemu se radi...
uzbuna za sladokusce Nestašica kakaa na tržištu, dubrovački stručnjaci poručuju: ‘Čokolada je svetinja, nijedna ‘kemikalija’ ne može dati taj nebesko-božanski okus!‘
ŠAMPION S JUGA Iako je zima topla, Đuro Mujo napravio je najbolju kobasicu dubrovačkog kraja i otkrio u čemu je tajna