StoryEditorOCM
OstaloDIO ODGOĐEN, DIO NE |

25. PLAZMA SPORTSKE IGRE MLADIH ‘Događanja na Stradunu, Telemach Dan sporta i svečano otvaranje, održat će se idući mjesec‘

Piše Tonči Vlašić
3. svibnja 2021. - 20:02

Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije imajući u vidu trenutno epidemiološko stanje na području županije i uz donekle blagi pad novooboljelih, ali uz prisutnost novog britanskog (UK) soja među oboljelim, smatra da bi održavanje manifestacije predstavljalo mogući novi rizik za ponovno veće širenje COVID 19 infekcije čime bi se epidemiološka situacija pred početak turističke sezone mogla pogoršati. Sigurnost svih sudionika nam je uvijek na prvom mjestu, tako da ćemo prema sad dobivenim uputama morati pristupiti odgodi oba predviđena događaja na Stradunu, Telemach Dana sporta i svečanog otvaranja 25. Plazma Sportskih igara mladih - oglasili su se organizatori.

Telemach Dan sporta je predviđao natjecanje djece od prvih do četvrtih razreda osnovnih škola s područja Dubrovnika u graničaru, i taj događaj je bio planiran u četvrtak, 6. svibnja, od 15 sati na Stradunu gdje su se u petak, 7. svibnja, s početkom u 11 sati, trebale svečano otvorili 25. Plazma Sportske igre mladih.

Ostalo će se održati, i to u petak, 7. svibnja, od 15 sati na igralištu na Ilijinoj Glavici počet će županijsko finale Coca- Coca Cola Cupa u nogometu, a u subotu, 8. svibnja, Kinder turnir u uličnoj košarci s početkom u 15 sati na igralištu ispod Minčete.

- Dva događaja na Stradunu, Telemach Dan sporta i svečano otvaranje 25. Plazma Sportskih igara mladih, odgađaju se za idući mjesec - istaknuto je iz ureda 25. Plazma Sportskih igara mladih.

26. travanj 2024 21:37