StoryEditorOCM
SportNOVO IME U BIOGRADU

Krešimir Sunara preuzeo kormilo Primorca. Predsjednik Banić: Danas će se predstaviti igračima

Piše Ivica Gjergja
25. ožujka 2021. - 09:24

Tri posljednje prvenstvene utakmice Primorca, kao i pripreme momčadi pred početak natjecanja, vodio je sportski direktor kluba Leo Šarić – Beklija i tako bio u dvostrukoj ulozi. Čelništvo kluba se zahvalilo Šariću na privremenom angažmanu i on se, prema riječima predsjednika Darka Banića, vraća na svoju staru funkciju.

- Dogovorili smo angažman, novi trener je Krešimir Sunara koji će momčad preuzeti već danas na poslijepodnevnom treningu. Leo nastavlja tamo gdje je i bio kao sportski direktor, kratko nam je kazao predsjednik Primorca.

Krešimir Sunara je trener s velikim trenerskim iskustvom, dobro poznaje mentalitet igrača, dosta toga je prošao u trenerskoj karijeri, ozbiljan je i stručan. Rođen je u Šibeniku 10. ožujka 1970. godine, a djetinjstvo je proveo u Kaštelima. Prošao je Hajdukovu nogometnu školu, gdje je bio od 10 do 21 godine. Igrao je u GOŠK-u, Šibeniku, Dubravi, Osijeku i Segesti, a pola godine, i to one predratne 1990., proveo je u NK Zadru.

Sunara se nakon igračke karijere posvetio trenerskom poslu, gdje je bio trener u Croatiji Sesvete, Trnje, HAŠK-u, Hrvatskom Dragovoljcu, Solinu, Maksimiru, Dugopolju, Šibeniku, Zadru, Vrapču i Dubravi Tim Kabeli. 

05. svibanj 2024 18:40