StoryEditorOCM
KalelargaINCIDENT U KK ZADRU?

Primopredaja direktorske funkcije sa Žilavcem nije obavljena, Gunjević: Do naguravanja između Rubeše i Bajla nije došlo, to sam izjavio i policiji

Piše D. Žura, M. Kalajžić
20. lipnja 2022. - 18:19

Tijekom dana pojavila se informacija o tome kako ranije najavljena primopredaja direktorske funkcije u KK Zadar između Željka Žilavca - kojeg je Nadzorni odbor kluba razriješio te uloge, koju je pak privremeno preuzeo David Gunjević - nije obavljena, navodno, odgođena je na zahtjev Žilavca. Onda se iza svega pojavio, navodni, sukob između Ante Rubeše predsjednika NO-a KK Zadar i novinara ZD Newsa, Hrvoja Bajla.

Bajlo je na Facebooku izjavio kako je fizički napadnut od strane predsjednika Nadzornog odbora Košarkaškog kluba Zadar Ante Rubeše nakon što je u prostorije kluba došao po dogovoru s Davidom Gunjevićem.

- Osim što me udario i odgurnuo, što je u suprotnosti s izjavom koju je policiji dao Rubeša, on mi je više puta rekao kako su službene prostorije kluba privatno vlasništvo. Nisu, klupske prostorije su vlasništvo Grada Zadra i građani ovog grada imaju pravo znati što se u klubu događa - napisao je na Facebooku glavni urednik Zadar Newsa, Hrvoje Bajlo.

O cijeloj priči oglasio se Gunjević.

"Ni do kakvog naguravanja nije došlo, o čemu sam dao izjavu zadarskoj policiji. Mislim da Klub ima daleko ozbiljnijih problema od uvaženog gospodina Bajla i njegovih privatnih ratova."

Ante Rubeša nije se za sada izjašnjavao.

25. rujan 2024 03:38