StoryEditorOCM
SvijetDOISTA ZASTRAŠUJUĆE

Panika pri slijetanju Ryanairovog zrakoplova u Milanu: putnici ne mogu doći k sebi kakvu je grešku pilot napravio!

Piše L.V./JL
1. listopada 2024. - 19:55

Zrakoplovu Ryanaira u utorak su pukle sve četiri gume tijekom slijetanja u Italiju. Dolazni i odlazni letovi odmah su obustavljeni u zračnoj luci Orio al Serio u Bergamu, nakon incidenta koji se dogodio na letu iz Barcelone, javlja Daily Mail, a prenosi Jutarnji list.

Slike oštećenog zrakoplova objavljene su na društvenim mrežama, gdje su jasno vidljivi izgrebani metalni kotači, jer je avion strugao po pisti koja je također oštećena. Putnici s drugog leta rekli su za britanski tabloid kako im je njihov pilot objasnio da se šteta mogla dogoditi zbog “lošeg slijetanja”.

- Osjetio se miris zapaljene gume u avionu, bilo je poprilično zastrašujuće. Vidjela sam vatru i iskre, nikad nisam doživjela nešto slično - rekla je putnica Alice Longhurst za Daily Mail.

image
John Macdougall/Afp

Zbog incidenta se očekuju kašnjenja od najmanje šest sati, jer je u tijeku čišćenje asfalta. Hitna pomoć je također stigla, ali nema informacija koje sugeriraju da je netko ozlijeđen. Dolazni letovi preusmjereni su na druge zračne luke, uključujući Malpensu i Veronu.

- Let FR846 iz Barcelone za Milano imao je problem s gumama nakon slijetanja u zračnu luku. Putnici su se normalno iskrcali i avion su pregledali inženjeri, koji ga trenutno servisiraju kako bi se mogao vratiti u promet - rekao je glasnogovornik Ryanaira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2024 19:55