StoryEditorOCM
Svijetincident na letu

Drama u avionu i to na 10.000 metara: ‘Skinuo se gol i počeo trčati, oborio je i člana posade!‘; Uhićen je

Piše PSD.
28. svibnja 2024. - 15:54
A Virgin Airways plane travels down the runway as a QantasLink Dash 8-400 series plane takes off at Sydney‘s Kingsford Smith international airport on November 3, 2023. (Photo by DAVID GRAY/AFP)David Gray/Afp

Zrakoplov avioprijevoznika Virgin Australia, koji je u ponedjeljak letio iz Pertha za Melbourne, svega sat i pol nakon polijetanja zbog nesvakidašnjeg incidenta morao se vratiti u zračnu luku iz koje je i krenuo na putovanje.

- Let VA696 vratio se u Perth zbog incidentnog putnika u avionu. Duboko se ispričavamo svim drugim putnicima na tom letu - izjavio je glasnogovornik tvrtke.

Kako prenosi NBC News, putnici na letu iz Pertha za Melbourne, koji inače traje oko tri i pol sata, u nevjerici su gledali kako potpuno gol muškarac trči kroz prolaz zrakoplova i obara člana posade na pod.

Nakon što se avion vratio u Perth, problematičan putnik je uhićen i predan australskoj federalnoj policiji.

- Uhitili smo muškarca nakon što je navodno gol trčao kroz zrakoplov usred leta i srušio člana posade na pod. Isti je nakon uhićenja odveden u bolnicu gdje će liječnici procijeniti njegovo zdravstveno stanje - priopćili su iz policije.

Optužbe s kojima će se dotični muškarac suočiti još nisu finalizirane, a očekuje se da će se pred sudom pojaviti sljedeći mjesec, prenosi Jutarnji list. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 03:59