StoryEditorOCM
Regijapopio šaku tableta

Unuk iz koristoljublja okrutno ubio baku, nanio joj je brojne ubode; Policija: ‘Ponašao se hladno, bez emocija‘

Piše vijesti sd
24. listopada 2023. - 13:31
Policajci iz Doboja prilikom pregleda terena između kuće stradale žene i 18-godišnjeg izvršitelja na zelenoj površini pronašli ruksak u kojem se nalazila majica s tragovima krvi, nož i rukavice (ilustracija)-/Afp

Osamnaestogodišnjak Amir Hasanbašić priznao je ubojstvo svoje bake Mensure Hasanbašić (69) koje se dogodilo u nedjelju, 22. listopada u Modriči.

Tijekom policijske istrage, osamnaestogodišnjak je priznao policiji da je ubio svoju baku; ubojstvo je izvršio nožem, nanijevši joj 24 uboda u tijelo.

Motiv ubojstva je koristoljublje, a osumnjičeni u izjavi naveo da je nakon izvršenja kaznenog djela popio deset tableta diazepama, priopćio je Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj, piše Klix.ba.

"U toku cijele kriminalističke obrade, znači s obzirom na uzrast ponašao se hladno, bez emocija, da bi poslije priznao izvršenje kaznenog djela i sve pojedinosti kaznenog djela", naveo je Radinković.

Policajci su jučer izvršili pretrese triju lokacija i jednoga vozila.

Radinković je kazao da su prilikom pregleda terena između kuće stradale žene i izvršitelja na zelenoj površini pronašli ruksak u kojem se nalazila majica s tragovima krvi, nož i rukavice.

Osamnaestogodišnjak je sinoć prepraćen u Okružno javno tužiteljstvo Doboj, a dežurni tužitelj predložit će nadležnom sudu određivanje pritvora.

image

Policajci su jučer izvršili pretrese triju lokacija i jednoga vozila (ilustracija)

/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 10:27